KBBC DE PANNE

​U16M: Wibac BBC – KBBC De Panne: 59 – 43

Licenties vergeten, twee identiteitskaarten te kort ... het voorspelde al niet veel goeds. En dat werd in het eerste quarter al meteen bevestigd: 18 – 11. De Panne zette in het tweede quarter de scheve situatie zo goed als recht en kon gaan rusten met 25 – 22. Een meer gedreven Wibac scoorde daarna vlotjes terwijl onze meisjes offensief onmondig bleven. Verdiende overwinning voor de thuisploeg en voor ons een gemiste kans tegen een ploeg die zeker binnen onze mogelijkheden lag.

Zo sluiten we 2016 af en kunnen de meisjes zich de volgende weken volop concentreren op de trimesteriële schoolse hersenpijnigende ‘eindejaarsactiviteiten’. Volgende wedstrijd: 15 januari 2017!

Bernard

Ondanks de nederlaag in Wibac verloren onze U16 er hun stralende glimlach niet bij.


​U16M: KBBC De Panne – KBGO : 58 – 40

Na de off-day in Koekelare vonden de Pannese meisjes dat ze wel iets recht te zetten hadden en dat deden ze! Ze namen meteen het heft in handen en aan de rust stond er al een 10-puntenkloofje op het bord. Na de rust bouwden ze stelselmatig nog de voorsprong uit en werd het uiteindelijk een mooie overwinning. Proficiat meisjes.

Respect trouwens voor beide ploegen, want spelen in een reeks waarin het merendeel van de ploegen net een niveau hoger halen en er toch week na week met volle moed blijven voor gaan, dat verdient ook een pluim!

Bernard

​Dsen: KBBC De Panne 41-33 BBC Desselgem

Deugddoende zege

Zonder een training in de benen wegens Beach Endurance begon KBBC gretig aan de match. Ook vertaald in een 6-0 score na enkele minuten. De bezoekers, toch enigszins verrast, sloegen wel terug en kwamen zelfs voor 7-8. Maar algauw stonde de bordjes opnieuw gelijk. Zo was het een genietbare match voor de supporters. De Panne speelde haasje over en nam de leiding in de score. Meer nog in het 2è kwart vielen oa 3 bommen mooi binnen, met een comfortabele voorsprong konden de meiden de rust in gaan. Hoopgevend

Na de koffie kwam de motor echter moeilijk op gang, lees de bezoekers sloten de passlijnen goed af, waardoor er weinig doorkomen aan was. Maar ook onze defensie stond paraat en liet weinig passeren. Een Time-out was echter nodig, spanning kon men zo voelen toenemen. De bezoekers lukten toch enkele fast-breaks en slopen dicherbij. Gelukkig waren onze ,ja “bommenwerpers” van dienst paraat, opnieuw 2 raakt, wat heerlijk! Desselgem zag de match uit hun handen glippen en ontsierde de match met onsportieve fouten met uitsluiting tot gevolg.Jammer. De Panne daarentegen speelde een puike match en verdiende de overwinning op karakter en doorzetting. Chapeau!

Q1:12-11 Q2:16-5 Q3:8-8 Q4: 5-9

Rust:28-16

Lagrou Hanne; Balloey Louise; Dumon Marieke 8p,(2 bommen!); Porreye Marloes 4pt; Cappoen Yoica 5p; Desaever Marissa 4p; Geryl Bronwyn 4pt,(1 bom!);Carnier Hannah 1pt; Carnier Eva; Derieuw Kimberly gekwetst; Colombier Faye 15pt, (2 bommen!)

Het boskonijn

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.