KBBC DE PANNE

​U12J: KBBC De Panne – Blankenberge: 33 – 28

Een fysiek sterker en groter Blankenberge zette van bij aanvang de toon en liep geleidelijk van ons weg: Q1: 2 – 6. Net voor de rust bouwde het de voorsprong nog wat verder uit zodat halfweg 10 – 18 op het bord stond. De Panne begon eerder aarzelend aan het derde quarter maar toen kwamen onze jongens onder stoom en bij 22 – 22 kwamen we voor het eerst langszij. Het bleef een nek-aan-nek race. Pas kort voor het einde konden we een kleine kloof maken. We behielden die tot het einde en de derde overwinning was een feit. Goed gedaan! Proficiat jongens!

Bernard

Reacties

​Dsen: KBBC De Panne 66 - 40 Basket Blankenberge

Derde zege op rij!

KBBC begon veelbelovend, de opworp gewonnen en onmiddellijk en open lay-up, jammerlijk niet binnen. De daaropvolgende aanval van de bezoekers was wel raak… De Panne kon gevat reageren en ook tegenprikken. Dit kwart was boeiend en enerverend tegelijkertijd, verschillende Time-out's dienden opgesoupeerd door beide coaches, maar uiteindelijk speelde KBBC voortreffelijke plays op het canvas en wettigden hun voorsprong. Enig minpuntje, de vroege foutenlast. Na de rust werd men hierdoor gedwongen om zone te spelen, wat een sublieme zet bleek. Blankenberge kwam er niet meer aan te pas. Het derde kwart was volledig groen met zowaar een 17-0 oplawaai!! Ook in het laatste kwart denderden de meiden voort, tot wanhoop van vele bezoekende dames, 3 speelsters mochten vroegtijdig gaan douchen… Op een kleine opflakkering na kwam een derde opeenvolgende overwinning niet meer in gevaar. Knap gespeeld Dames!

Q1:21-10 Q2:11-14 Q3:17-0 Q4: 17-16

Kelly Lecornez 2p; Dumon Marieke 20p; Denorme Maithé ng; Yoica Cappoen 4p; Desaever Marissa 8p, ; Geryl Bronwyn 6p ; Carnier Hannah 11p, Carnier Eva 2p; Colombier Feye 13ptn; Derieuw Kimberly ng

Het boskonijn

Reacties

​Dsen: CBC Ieper C 56 – 62 KBBC De Panne

Moeilijk maar verdiende uitzege in kattenstad !

We startten de match net waar de vorige geëindigd was, heel gedreven en flux. Ieper werd bij wijlen tureluurs gespeeld. We namen heel het kwart het voortouw. Alleen werden een 4-tal puike aanvallen niet bekroond met een korf en zo kon de thuisploeg geleidelijk bijsluiten. Er werd nadien wel opnieuw vlotter afgewerkt en enkele 3-punters kleurden het spel nog meer. Het tempo stokte ook niet. Dit was een start en match waar de toeschouwers konden van smullen. De rust werd wel ingegaan met een achterstand 34-30 ondanks het goede vertoon en gedrevenheid.

De rustpauze, en speech van Bernard had zijn effect niet gemist. In een mum van tijd stonden de bordjes weer in evenwicht 34-34! En alweer speelden we een subliem 3è kwart. De thuisploeg begon nerveus te acteren mede door overacting thuispubliek en coach ( bestraft met Technische fout). Gelukkig hielden de scheids en KBBC het hoofd koel, zo ontaarde de match net niet. Met ingang van het laatste kwart stond De Panne 5ptn voor, wat knap gespeeld en verdedigd! De honger was nog niet gestild in het vierde kwart, de press duurde 5 minuten en leverde zelfs 9 punt voorsprong op. Amai zouden we… Ieper gaf echter niet op en kwam geleidelijk terug, maar telkens wanneer het warm werd kon DP terugslaan, aan aanvallende rebound, vrijworpen netjes binnen, knap in block defensen. Ieper werd zo net buiten schot gehouden. Zo bleef het spannend tot het einde.

Wauw opnieuw gewonnen, goed gespeeld meiden!! Dikke Proficiat!

Q1:19-16 Q2:15-14 Q3:6-14 Q4: 16-18

Kelly Lecornez 6pt; Dumon Marieke 4p; Denorme Maithé ng; Yoica Cappoen ng ; Desaever Marissa 14pt (1 bom) ; Irena Krasniqi; Geryl Bronwyn 3pt (1 bom); Carnier Hannah 9p, Carnier Eva ng; Colombier Feye 23ptn (2 bommen) ; Derieuw Kimberly

Het boskonijn

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.