KBBC DE PANNE

Dsen: ​KBBC De Panne 50 -28 BBC Koksijde

Thuisploeg overklast buren!

In een sfeervol “Oosthoek” startte De Panne aan een verschroeiend tempo den “Derby”. Een 3-punter als opener gaf direct vertrouwen. 7-0 in een mum van tijd! Wauw ! De buren werden versmacht onder de aanvalsdruk van onze Pannese meiden. Een bezoekende Time-Out dwong zich op maar bracht geen zoden aan de dijk , integendeel, de score liep nog verder op. Ook in het 2è kwart drukten onze meiden door, een kloof van 20 punten was het resultaat, eerder geruststellend. Toch onze foutenlast kon nog roet in het eten gooien.

Rust 32-11!!

In de tweede helft diende men het beredeneerder aan te pakken. Koksijde begon echter ook brutaler en gefrustreerd te spelen. Gelukkig kon iedereen gezond en wel verder basketten. De vermoeidheid kwam opzetten waardoor het scoren iets stroever verliep maar als kers op de taart deden 2 bommen voor het laatste fluitsignaal de zaal ontploffen van vreugde. Knap gespeeld en dikke proficiat aan spelers en een in de wolken trainer!!

Q1:19-7 Q2:13-4 Q3:10-9 Q4: 8-8

Kelly Lecornez 7p; Dumon Marieke ng; Denorme Maithé ng; Yoica Cappoen ; Desaever Marissa 10p, ; Geryl Bronwyn 6p (2bommen) ; Carnier Hannah 2p, Carnier Eva 3p (1bom); Colombier Feye 21ptn (1 bom); Derieuw Kimberly 1p

Het boskonijn

Reacties

U12 J: KBBC De Panne – BBC Koksijde: 29 – 54

De overwinning in deze groen-witte derby ging terecht naar de Koksijdse buren, die zowel op offensief als defensief vlak verder stonden dan onze jongens. Bij momenten konden we gelijke tred houden om dan was het weer even voorbij te worden gelopen.

Geen nood. We boeken week na week vooruitgang.

Bernard

Reacties

Bebita Eernegem B - KBBC De Panne 44-85

Sleutelwedstrijd voor onze fanions in hun rush naar de titel. Aanvankelijk was het wat zoeken naar de juiste tactiek in de eerste periode. De thuisloeg zette zijn voet naast die van ons zodat onze voorsprong eerder beperkt bleef. Maar eenmaal op toeren is er tegen onze groene garde niet veel te doen wat nogmaals werd bewezen. Aan de rust keek Eernegem aan tegen een 20 punten kloof. Na de nodige peptalk werd de derde periode sterk ingezet met een 0-10 binnen de anderhalve minuut. Boeken toe en wedstrijd gespeeld. De vierde periode was er één voor de statistieken. De thuisploeg kon niet beter en De Panne diepte de kloof, na een weliswaar zwakke aanhef met maar 2 punten na vier minuten spelen, nog wat verder uit. Opdracht volbracht en nu vol vertrouwen op naar de wedstrijd van volgende week in Zedelgem, tevens de laatste van 2017.

De voorziter.

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.