KBBC DE PANNE

Onze heren zijn kampioen!

Bij winst waren we kampioen en net die gedachte sneed bij onze spelers de benen af. Er zat wat roest op de motor maar het eerste kwart werd toch binnengehaald met 11-21. Het tempo moest omhoog en dat gebeurde ook, Koekelare wist het eventjes niet meer en we konden gaan rusten met 23-36. Pas in het derde kwart haalden we min of meer ons normale niveau wat zich direct resulteerde in een 37-63. Weg waren de zenuwen en stress waardoor de kloof nog verder werd uitgediept tot bij 43-84 de refs een einde maakten aan de wedstrijd. Proficiat aan de ganse ploeg en omkadering!!

11-21/ 23-36/ 37-63/ 43-84

De voorzitter.

KBBC De Panne - Wytewa Roeselare 92-54

Na de zoveelste onderbreking in de kalender (hallo basket Vlaanderen?) kwam de laatste in de stand op bezoek. Een zeer jonge maar daarom niet minder gedreven tegenstander begon met open vizier aan de wedstrijd. Wij daarentegen kwamen maar moeizaam in ons ritme maar puur op kwaliteit namen we toch de bovenhand. Een verhoging van het tempo in de tweede periode zorgde ervoor dat de voorsprong verder werd uitgediept. Na de herneming werden de afspraken niet altijd nagekomen waardoor Roeselare moedig bleef aanklampen. In de laatste periode betaalden ze echter de prijs voor hun geleverde inspanningen. Iedereen bij de thuisploeg kreeg zijn speelminuten en het verschil liep verder op. Een zoveelste zege op rij voor de groene garde en ook weer een stap dichter bij het beoogde doel namelijk kampioen spelen.

22-14/ 28-12/ 18-17/ 24-11

Adriaan 4, Sam P 7, Thibaud 7, Joachim 3, Karsen 9, Jayson 11, Nino 6, Sander 11, Toby 8, Jamie 5, Sam B, Kenny 19.

De Voorzitter.

U12 J: De Panne – Tielt: 27 - 78

Met vijf afwezigen (2 skiërs, 1 turner en 2 zieken) zou het niet simpel zijn om de bezoekers van de overwinning te houden. Dat bleek algauw in de eerste helft, waarin de Tieltse jongens letterlijk en figuurlijk boven ons uittorenden. 10 – 46 aan de rust. In de tweede helft herpakten we ons, we werden gezond agressief en dat zag je aan de score: 17 – 32. Wat hebben we geleerd vandaag? Dat je met veel inzet en vechtlust toch ook een behoorlijk resultaat kan neerzetten.

Bernard
Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.