KBBC DE PANNE

U12j: Koksijde – DP: 65 –35

We hadden zowaar een druk weekend. Nog geen 24 uur na de wedstrijd in Blankenberge konden we alweer aan de slag, ditmaal tegen onze groen-witte buren. Wie zei daar iets over niet wakker? Ondanks een serieus gestaltenadeel hielden we Koksijde de eerste minuten netjes in bedwang en leverden zowel verdedigend als aanvullende puik werk. We stonden aan de rust 13 punten achter maar we hadden meer dan behoorlijk weerwerk geboden. En dan ... lukte het niet meer. De Koksijdse torens ‘torenden’ boven ons uit en vulden gezwind ons mandje. En offensief liepen we ons keer op keer op dezelfde torens te pletter. (Q3: 15-4). Het vierde quarter was dan weer iets beter en dat zorgde uiteindelijk nog voor een eerbaar resultaat.

Reacties

U12j: Blankenberge – DP: 47 – 58

We startten aarzelend en rommelig en de score na 10 minuten was dan ook logisch: 22 – 14. Het tweede quarter was op en af en aan de rust stond het 32 –24. Na de rust gingen we stukken beter (lees: agressiever ) spelen en we sprongen over de thuisploeg (Q3: 9 –22). Het laatste quarter gingen we op ons elan verder en wonnen uiteindelijk met 47-58. Waarom worden we maar wakker in het derde quarter?

Reacties

Dsen: KBBC De Panne 47-35 Bleu Cats Ieper C

Fel bevochten overwinning

Met een driepunter opende KBBC de score maar de bezoekers gaven ook eenzelfde repliek. Onze meiden speelden vele aanvallen bij elkaar maar keer op keer werden open shots gemist. In het tweede kwart viel de bal wel vlotter in het mandje en kon er gerust worden met een kleine Boni van 8 punten.

Na de koffie pauze waren het de bezoekers die de gaten in onze verdediging vonden. De voorsprong smolt als sneeuw voor de zon. Onze groenhemden kregen de motor maar niet op gang, zal door de late winterprik zijn… Met het ingaan van het laatste kwart stonden de bordjes nog met 1 puntje in Pannes voordeel, de spanning was voelbaar in de zaal. De bleu Cats mistten echter hun eerste aanvallen, mede door het goede groene blokwerk, KBBC vond alsnog de tweede adem en het tempo ging de hoogte in. Ook het scoren lukte weer, 2 bommen o.a., deden de adem afsnijden van de bezoekers. De voorsprong werd nog uitgediept via de vrijworplijn waardoor De Panne opnieuw kon aanknopen met een zege. Dikke proficiat meiden! En coach!

Q1:12-9 Q2:13-8 Q3:9-16 Q4: 13-2

Kelly Lecornez 4p; Dumon Marieke 16pt (2bom!); Denorme Maithé ng; Yoica Cappoen 3p; Desaever Marissa 11p 1bom; Irena Krasniqi ; Geryl Bronwyn; Carnier Hannah; Carnier Eva; Colombier Faye gekwetst; Derieuw Kimberly 3;

Het boskonijn

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.