KBBC DE PANNE

U14 J: Zedelgem – KBBC De Panne: 23 – 52

...

Verhaal van de wedstrijd: waren we bij de les, dan had Zedelgem het moeilijk. Even spelen met de gedachte ‘het zal wel los lopen’ en daar waren ze terug. In de tweede helft waren we een stuk agressiever en dat vertaalde zich meteen op het scorebord: Q3: 4 – 14, Q4: 3 – 18. Al bij al een vlotte overwinning, waarin iedereen ruim aan bod kon komen.
Reacties

Ochtendstond heeft goud in de mond!

U12M: Roeselare - De Panne: 28 - 63...

Met verlangen de wekker programmeren om 6.30u op zondagmorgen ...als dat geen liefde voor de sport is!
Onze U12 meisjes waren ondanks het vroege uur bijna voltallig aanwezig in Schiervelde om in de diepte van die indrukwekkende volleytempel het beste van zichzelf te geven. En dat deden ze...alweer! Na een heel moeilijk seizoen vorig jaar waarbij ze leerden vechten voor elk punt en voor elke bal toonden ze vorige week al dat zelfs een volledige jongensploeg hen niet meer afschrikt. Ook vandaag was het weer het verhaal van de vliegen en de stroop...aan elke bal die een fractie in handen bleef van de tegenspelers kwam direct een kbbc'tje hangen...en of ze kunnen trekken. :-)
De overwinning was verdiend, en het zingen onder de douche van harte gegund. Na 3 speeldagen bovenaan de rangschikking! Marloes zag dat het goed was, al valt te vrezen dat dat kleintje liever zal zwemmen dan basketten als dat zo door gaat.
Het regende pijpenstelen toen we huiswaarts reden, maar voor een keertje maakte dat niets uit.

Reacties

Fanions herpakken zich tegen jeugdig Wevelgem Moorsele

KBBC De Panne - Wevelgem Moorsele C 76-47...

Na de verrassende nederlaag van vorige week konden onze heren zich geen tweede verlies op rij permitteren. We openden sterk en zetten meteen druk op de tegenstander. Dat resulteerde in een vlotte overwinning van kwart één 19-8.In de tweede periode konden we vooral veel missers optekenen van beide ploegen. Niettemin werd de kloof verder uitgediept en gingen we rusten met 37-19. Na de koffie werd het tempo met een ruk de hoogte ingetrokken en domineerden we nu volledig de wedstrijd. De jonge bezoekers kwamen er helemaal niet meer aan te pas en het derde kwart werd afgesloten bij 57-31. Nog was de honger niet gestild en de groene garde stoomde verder door met bijwijlen mooie punten. De youngsters mochten van de coach ook nog hun five minutes of fame meepikken en bij 76-47 werd de wedstrijd afgefloten. Er volgt nu een vrij weekend wat ons in staat zal stellen om wat geblesseerde spelers te recupereren met het oog op de aankomende topper in en tegen Wervik.

19-8/ 37-19/ 57-31/ 76-47

Bart

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.