KBBC DE PANNE

Nothing can stop us now

BBC groep Linden Oudenburg - KBBC De Panne 46-79

Deze week al een meer voltallige ploeg ter beschikking. Vanaf de eerste minuut namen onze jongens de wedstrijd in handen die eigenlijk na zeven minuten reeds gespeeld was. Mede door een hoog tempo en vlotte balcirculatie plaatsen we een 0-14. Buiten een sporadische tegenprik kon Oudenburg niet veel inbrengen tegen al dit groene geweld. Zich ergeren aan extra sportieve dingen konden ze blijkbaar wel want al in de eerste periode was er veel verbaal geweld tegen alles en iedereen. In de tweede periode nam De Panne wat gas terug wat de huisploeg in de gelegenheid stelde om te proberen wat aan de achterstand te doen. Veel bracht dit niet op want met 24-39 doken we de kleedkamer in. Ook in de derde periode konden ze ons niet veel in de weg leggen en de score liep verder op. Iedereen kreeg zijn minuten tegen een ondertussen niet meer voltallig Oudenburg. De vele verbale uithalen hadden ondertussen hun tol geëist wat hun niveau niet ten goede kwam. Daar trok de groene brigade zich niets van aan en stoomde rustig voort naar de zoveelste (8) overwinning op rij. Benieuwd wat dat volgende week zal geven in de absolute topper thuis tegen Oedelem.

Adriaan, Keanu 2, Samy 12, Ruben 23, Kris 16, Jay 5, Nino 5, Sander 8, Sam 3, Thijs 5.

Bart

De trein dendert voort.

VK Iebac B - KBBC De Panne 56-77

Wedstrijd in Ieper, als afgevaardigde maak je een dagplanning in functie van de wedstrijd. Wanneer vertrekken we want is toch klein uurtje rijden, wat is de vlotste route, etc. Hoe frustrerend is het dan om eenmaal aangekomen te merken dat er amper 7 spelers het de moeite vonden om deze verplaatsing te maken. Een dappere U18 speler speelde depanneur om toch iets van een ploeg te hebben. Ook een afgevaardigde moest weer fictief gecreëerd worden want geen van de drie! aanwezige supporters was aangesloten bij de club. Over naar de wedstrijd, het was de thuisploeg die de beste start nam en op tijd en stond een bommetje dropte. Het was wat zoeken voor onze jongens die soms speelden in een ongewone samenstelling. In de tweede periode krikten onze jongens hun niveau wat omhoog en konden ze het Ieperse gevaar neutraliseren. De rust kwam net op tijd want door de weinige wissel mogelijkheden speelde iedereen veel minuten. Na de herneming zagen we een demonstratie van tot wat deze groep in staat is. De thuisploeg werd van het kastje naar de muur gespeeld en scoorde amper 7 punten. In het vierde kwart was de opbracht de voorsprong cansolideren wat ook vlotjes lukte. De achtste overwinning op rij is bij deze een feit. Benieuwd wat dat zal geven bij de eindafrekening.

21-15/ 16-16/ 7-26/ 12-17

Keanu, Sammy 17, Ruben 15, Kris 23, Jay 2, Jamie, Sam 13, Kenny 7.

Bart


Fanions kunnen eindelijk een topper winnen.

Kbbc De Panne - ACJ Brugge A 72-58

Na een onderbreking van twee weken werd dit weekend het laatste luik van de competitie aangevat. Met de komst van ACJ kregen we direct een zware brok voorgeschoteld. Aanvankelijk zat er nog wat zand in de machine wat meteen de vele turnovers en lage score verklaarde. Gelukkig voor ons verkeerden de bezoekers in hetzelfde sukkelstraatje. In de tweede periode ging het van kwaad naar erger voor de thuisploeg want werkelijk niets lukte. Met 21 -27 werd de rust van de kleedkamer opgezocht want herbronnen was noodzakelijk. Een herboren De Panne nam daarna meteen de wedstrijd in handen. Twee bommen binnen de minuut gaven onze jongens de nodige zuurstof en moraal om het gaspedaal volledig in te drukken. De frustratie groeide bij de bezoekers wat zich vertaalde in hun prestaties op het terrein. Maar de wedstrijd was nog lang en de vrees bestond dat we dit niet gingen volhouden. Wie aanwezig was in de heenwedstrijd wist dat je met ACJ nooit klaar bent. De veer was echter gebroken bij de bezoekers en de groenhemden kwamen in de vierde periode nooit meer in de problemen.

14-6/ 8-21/ 19-11/ 28-20

Adriaan, Sammy 19, Ruben 9, Kris 9, Jay 4, Nino 12, Sander 7, Toby, Jamie, Sam 2, Kenny 9, Thijs.

Bart

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.