KBBC DE PANNE

​U12: De Panne - Brugge 51 - 39

De wedstrijd werd langs beide zijden gekruid met flink wat inzet en goede wil maar echt mooi uitgespeelde kansen kwamen er bij de thuisploeg niet uit. Dankzij een paar individuele acties liepen onze jongens en meisjes uit maar tegen het einde van het eerste quarter kwam Brugge weer aansluiten (11_10). Eigenlijk is hiermee het verhaal van de ganse verdere match verteld, uitlopen met en paar individuele acties en een bezoeker die bleef aanklampen maar die, door een stevige defensie van De Panne, de kloof niet meer gedicht kreeg. Een schoonheidsprijs zal deze match niet winnen, maar opdracht volbracht…

Mvg jorik

U12: KBOB B – KBBC De Panne 23-47.

Al vanaf de opworp werd duidelijk dat onze jonge leeuwen en leeuwinnen meer technische bagage hadden.

Een moedige thuisploeg bleef echter alles geven wat ze in hun hadden en op die manier moesten onze spelers wel bij de les blijven.

Maar hoe verder de wedstrijd vorderde hoe meer afstand we konden nemen, iedereen kreeg zijn minuten op het veld en de klus werd redelijk makkelijk afgehandeld.

De voorzitter.

U12: KBBC tegen Oostkamp 56 - 43

Weekend 24/09 U 12 tegen Oostkamp

De Panne startte als een wervelwind op het plein en overtroefde de tegenstander. Onder de indruk van de weerstand die door De Panne werd geboden, Oostkamp was tot op heden onverslagen, werden ze gedwongen om in de achtervolging te gaan. De Panne speelde een mooi spel, met mooie passings en werkte hun doelpogingen naar behoren af. De meisjes wisten hun mannetje te staan tijdens deze potige wedstrijd. De wedstrijd eindigde met een verdiende zegen en eindscore van 56 - 43 .

Gr. Jorik

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.