KBBC DE PANNE

U12J: ​KBBC De Panne – KBGO: 52 – 48

Laatste wedstrijd van het seizoen en meteen ook het laatste wedstrijdverslag. Na de draak van een wedstrijd verleden week stond er plots tegen het derde geklasseerde KBGO een heel andere ploeg op het veld. Veel inzet en agressiviteit, vechtend voor en zich gooiend naar iedere bal en dat doorspekt met aanvallend mooie dingen: een wedstrijd naar iedereen , en niet in het minst de coach, zijn hart. De tussenstanden liegen er niet om: 14-10, 16-13, 14-18 en 8-7. Felbevochten winst en een heel mooie afsluiter van een mooi seizoen met 7 overwinningen op de teller. We kende ups en soms ook downs, maar we maakten heel wat vooruitgang en ondanks het gezaag van de trainer toch veel plezier. Volgend jaar trekken we die lijn door. Goed gedaan, jongens!

Een tevreden coach
Reacties

U12j: Koksijde – DP: 65 –35

We hadden zowaar een druk weekend. Nog geen 24 uur na de wedstrijd in Blankenberge konden we alweer aan de slag, ditmaal tegen onze groen-witte buren. Wie zei daar iets over niet wakker? Ondanks een serieus gestaltenadeel hielden we Koksijde de eerste minuten netjes in bedwang en leverden zowel verdedigend als aanvullende puik werk. We stonden aan de rust 13 punten achter maar we hadden meer dan behoorlijk weerwerk geboden. En dan ... lukte het niet meer. De Koksijdse torens ‘torenden’ boven ons uit en vulden gezwind ons mandje. En offensief liepen we ons keer op keer op dezelfde torens te pletter. (Q3: 15-4). Het vierde quarter was dan weer iets beter en dat zorgde uiteindelijk nog voor een eerbaar resultaat.

Reacties

U12j: Blankenberge – DP: 47 – 58

We startten aarzelend en rommelig en de score na 10 minuten was dan ook logisch: 22 – 14. Het tweede quarter was op en af en aan de rust stond het 32 –24. Na de rust gingen we stukken beter (lees: agressiever ) spelen en we sprongen over de thuisploeg (Q3: 9 –22). Het laatste quarter gingen we op ons elan verder en wonnen uiteindelijk met 47-58. Waarom worden we maar wakker in het derde quarter?

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.