KBBC DE PANNE

Ochtendstond heeft goud in de mond!

U12M: Roeselare - De Panne: 28 - 63...

Met verlangen de wekker programmeren om 6.30u op zondagmorgen ...als dat geen liefde voor de sport is!
Onze U12 meisjes waren ondanks het vroege uur bijna voltallig aanwezig in Schiervelde om in de diepte van die indrukwekkende volleytempel het beste van zichzelf te geven. En dat deden ze...alweer! Na een heel moeilijk seizoen vorig jaar waarbij ze leerden vechten voor elk punt en voor elke bal toonden ze vorige week al dat zelfs een volledige jongensploeg hen niet meer afschrikt. Ook vandaag was het weer het verhaal van de vliegen en de stroop...aan elke bal die een fractie in handen bleef van de tegenspelers kwam direct een kbbc'tje hangen...en of ze kunnen trekken. :-)
De overwinning was verdiend, en het zingen onder de douche van harte gegund. Na 3 speeldagen bovenaan de rangschikking! Marloes zag dat het goed was, al valt te vrezen dat dat kleintje liever zal zwemmen dan basketten als dat zo door gaat.
Het regende pijpenstelen toen we huiswaarts reden, maar voor een keertje maakte dat niets uit.

Reacties

​U12M: KBBC De Panne – Wytewa Roeselare: 23 - 25

Een hoopvolle start : de tegenspelers zijn ook allemaal meisjes… we duimen!

En ja, het belooft inderdaad een spannende match te worden. Roeselare start sterk en neemt een voorsprong. Maar De Panne laat zich niet kennen en gaat direct in de achtervolging.

De ploegen scoren elk om beurt : veel duellen zorgen voor spektakel. Op het einde van het 2e quarter staat het 11-13.

Onze meisjes vechten om bij te blijven en komen telkens terug door hun sterk verbeterde samenspel : 13-13, 15-15, 17-17, 19-19 en 21-21 passeren de revue!

Het blijft dus spannend maar in de laatste minuten vergroot Roeselare de voorsprong tot 21-25.

Bij affluiten toont het scorebord ons nog steeds 21-25, maar de bal was al richting korf vertrokken en brengt de eindstand nog op een mooie 23-25…

Een ware thriller maar net niet genoeg om coach Marloes in de douche te mogen duwen

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.