KBBC DE PANNE

Kampioen van de heenronde!!!!

Proficiat meisjes

KBBC De Panne-Lions Zedelgem 14/09/19

Verslag U14M

Met 11 meisjes aan de start in U14M is een grote motivatie duidelijk aanwezig. De opgooi nemen ze mee in hun voordeel en na 45’ hebben ze een voorsprong van 4-0. Ze werken goed samen en scoren vlot door tot 22-0. Net voor het einde van het eerste quarter scoort Zedelgem hun eerste punten.
Het tweede quarter is gelijkaardig: de meisjes van Zedelgem zijn wat jonger en hebben duidelijk minder ervaring.
Met regelmatige steals en veel gretigheid komt de Panne tot mooie acties en halen ze in het 2e quarter een voorsprong van 49-8. Met veel tussen twee’s en winning rebounds stomen ze in het 3e quarter door tot 81-10.
De motivatie zit goed, maar met de 100 punten in zicht neemt de slordigheid toe: snel snel naar de korf maar dan soms meer dan 5 worpen nodig om de bal IN de korf te krijgen. De afwerking is minder, maar met nog 2’30” op de klok en een score van 94-10, doet de Panne nog een tandje bij. De meisjes van Zedelgem blijven dapper vechten maar komen niet meer tot scoren. De Panne scoort het 100e punt in de laatste minuut en eindigt zo op 100-10.
Keep up the good work!

Mvg
Annelies Vanoverschelde

Reacties

Match U14M: KBBC De Panne - Kortrijk

Met veel moed starten onze meisjes hun match tegen Kortrijk. De bezoekers openen de score maar na 6 tegenpunten vindt De Panne ook de korf! Het samenspel lukt redelijk goed, afwerken wat minder: de bal raakt de ring wel, maar het net niet :-)...

Na de eerste twee quarters en wat peptalk van coach Nathalie kan de Panne in het 3e quarter wat meer druk zetten.

Een aanpassing in tactiek met meer "pressen" zorgt bij de tegenpartij voor meer balverlies en met enkele mooie flitsen scoren onze meisjes nu vlotter. De achterstand verkleint, maar we blijven achtervolgen.

Wat mooie acties bij de rebound zorgen nog voor wat spannende momenten maar Kortrijk is sterker: eindstand 31-63.

Op naar de volgende match in De Panne tegen Blue Stars Brugge!

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.