KBBC DE PANNE

​U16: KBBC tegen Brugge. 73 - 29

In de eerst quarter ging het spel gelijk op. We eindigden met een nipte voorsprong van 12-13. Na enkele wissels bij de tegenstanders van enkele potige jongens konden we het niet langer halen met het technische werk. Onder de indruk van de lengte en de breedte van de tegenstanders besloten onze jeugdige spelers om op zeker te spelen en gingen niet langer voluit. Net als de match tegen Koksijde werden ze overtroefd in gestalte waar onze jongens nog geen antwoord op hebben.

eindscore 73 - 29.

Gr. Jorik

​U16: KBBC DE PANNE – KB Gistel Oostende 55 – 56

Ook de U16 startten de wedstrijd met Twanny als coach. Na een tijdje nam Marloes over. De volledige wedstrijd verliep gelijk oplopend terwijl de scores af en toe haasje over sprongen. Aan de pauze was de tussenstand 30 -28.

De stevige gemetste muur (=spelers + coach Sören) misten de cement (=coach Sören) waardoor de muur afbrokkelde en dit resulteerde in een mindere defensie en afwerking. De tegenstanders waren efficiënter bij hun doelpogingen.

Op een minuut voor het einde had De Panne nog een kleine voorsprong van 3 punten, maar die werd teniet gedaan in de laatste 10 seconden.

Groetjes,

Dorine

​U16: Peugot Oostende Oudenburg – KBBC De Panne 23-88

Al vanaf de opworp namen onze youngsters de wedstrijd in handen. Na vijf minuten stond er al 0-8 op het bord om finaal kwart één binnen te halen met 4-16.

In het tweede kwart trokken onze jonge wolven alle registers open, de thuisploeg kwam er gewoon niet aan te pas en we konden rusten bij 12-41.

Wedstrijd gespeeld dus maar coach Sören bleef erop hameren om verzorgd basket te brengen. De voorsprong bleef groeien, 16-53 halfweg om halt te houden bij 16-65 aan het einde van kwart drie.

In het laatste overbodige kwart kwam de thuisploeg door toedoen van onze gasten niet tot scoren gedurende de eerste acht! minuten. De Panne daarentegen bleef maar doorstomen, met 16-77 halfweg werd er bij 23-88 afgefloten.

Prima resultaat voor deze mix van U14/U16 spelers waar we als club zeer trots op mogen zijn.

4-16/ 12-41/ 16-65/ 23-88

De voorzitter.

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.