KBBC DE PANNE

​Dsen: KBBC De Panne 41-33 BBC Desselgem

Deugddoende zege

Zonder een training in de benen wegens Beach Endurance begon KBBC gretig aan de match. Ook vertaald in een 6-0 score na enkele minuten. De bezoekers, toch enigszins verrast, sloegen wel terug en kwamen zelfs voor 7-8. Maar algauw stonde de bordjes opnieuw gelijk. Zo was het een genietbare match voor de supporters. De Panne speelde haasje over en nam de leiding in de score. Meer nog in het 2è kwart vielen oa 3 bommen mooi binnen, met een comfortabele voorsprong konden de meiden de rust in gaan. Hoopgevend

Na de koffie kwam de motor echter moeilijk op gang, lees de bezoekers sloten de passlijnen goed af, waardoor er weinig doorkomen aan was. Maar ook onze defensie stond paraat en liet weinig passeren. Een Time-out was echter nodig, spanning kon men zo voelen toenemen. De bezoekers lukten toch enkele fast-breaks en slopen dicherbij. Gelukkig waren onze ,ja “bommenwerpers” van dienst paraat, opnieuw 2 raakt, wat heerlijk! Desselgem zag de match uit hun handen glippen en ontsierde de match met onsportieve fouten met uitsluiting tot gevolg.Jammer. De Panne daarentegen speelde een puike match en verdiende de overwinning op karakter en doorzetting. Chapeau!

Q1:12-11 Q2:16-5 Q3:8-8 Q4: 5-9

Rust:28-16

Lagrou Hanne; Balloey Louise; Dumon Marieke 8p,(2 bommen!); Porreye Marloes 4pt; Cappoen Yoica 5p; Desaever Marissa 4p; Geryl Bronwyn 4pt,(1 bom!);Carnier Hannah 1pt; Carnier Eva; Derieuw Kimberly gekwetst; Colombier Faye 15pt, (2 bommen!)

Het boskonijn

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.